Om The London Barber

Slik ble The London Barber en realitet

Målet når vi åpnet The London Barber var å skape en frisørsalong for menn fylt av positiv energi, og med et stort fokus på kundeservice. Vi vet hvor frustrerende det kan være å ikke få akkurat den cutten som passer til ditt hår og ansikt, og det ønsker vi å gjøre noe med. I dag har salongen blitt et sted du kan føle deg komfortabel, og kan forvente et suverent resultat fra dedikerte håndverkere etter hvert eneste besøk. Kom innom og opplev servicen, atmosfæren og kvaliteten!

Sean

Barber

Catalin

Barber

Yuri

BARBER

Ronaldo

BARBER

Drømmen om en barbershop

I 2017 realiserte vi drømmen om å åpne Nord-Norges første Barbershop i Bodø sentrum, The London Barber. Opp gjennom årene har eieren Sean bodd i Australia, Asia, og forskjellige deler av Europa, men uansett hvor han har vært har han alltid hatt samme problem – frisørbesøk!

Stort sett alltid har Sean vært frustrert over sine frisyrer. Noen ganger var de gode, ofte var de skuffende og oftest måtte ha gå til en frisør som spesialiserer seg på dameklipp uten å få en forklaring på hvilken type frisyre som passet hans hårtype og hvorfor. Av den grunn så han et stort behov for en frisørsalong som spesialiserte seg på herreklipp, nemlig en barbershop. 

Frisørbesøket han digget

Det var først da Sean flyttet til Sveits og oppdaget Orlando Coiffure Gaetano at resultatet av frisørbesøkene endret seg. Dette var en klassisk italiensk barbershop, hvor han fikk fantastiske cuts, og ble tatt imot med ekstremt bra kundeservice, god energi og en herlig atmosfære.

Hyppigheten på frisørbesøkene endret seg fra en gang hver tredje måned, til hver 4. uke. Gjennom hans gjentatte vellykkede besøk som både resulterte i en frisyre han digget og en atmosfære som smittet over, ble han etterhvert veldig inspirert og skjønte at dette var en bransje han ønsket å være en del av. Drømmen var født! 

Veien til å bli en barber

Sean startet først å lese seg opp på barberfaget hjemmefra, før han tok steget videre og begynte på utdanning i London som ledet til en lærlingtid i Cambridge. Da han var ferdig med utdanning og lærlingtid ble fokuset rettet mot å finne den beste lokasjonen i Bodø, samt å ansette en talentfull barber. Han valgte å ansette dyktige Chris White for å sikre at The London Barberer kunne levere suverene hårklipper fra første kunde.

Lokalet ble utstyrt med britiske antikkmøbler etter inspirasjon fra hans mor sin store og lidenskapelige samling antikviteter. Selv hadde han også hatt et stor kjærlighet til de gamle møblene, og satte sitt preg på salongen på en unik og røff måte. I september 2017 ble drømmen realisert, og dørene ble åpnet for første gang.  Fem år senere ble den andre salongen åpnet på City Nord – som i 2024 skal ekspanderes. 

Barberteamet vårt

Siden åpningen har teamet hos The London barber vokst til fire fulltids barberere med jevnlige innslag av gjestebarberere fra hele verden. Vi har stort fokus på og holde oss oppdatert på det siste innen hårtrender for menn, og er alltid sultne på å lære hverandre nye teknikker og stiler. Vi har etablert en et godt renomme som spesialister innen herreklipp, bart, skjegg og barbering.  

Vi har også utvidet produktsortimentet vårt innen barbering, skjegg, og hårstyling, og praktiserer en streng “no bullshit” policy. Hvis ikke vi tror produktet gjør jobben til en god pris, finner du det ikke i våre hyller. Det er viktig for oss at våre kunder har tillit til produktene vi fører. 

Kontakt oss

Mens salongen fortsetter å vokse og Sean er på leting etter flere antikviteter, er fokuset å skape et positivt og energisk sted for menn hvor man får oppleve den perfekte cutten fra dedikerte håndtverkere. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne frisyren som passer din stil,  ditt hode og ditt ansikt. Går du forbi? Sleng innom, ta deg en kaffe og la oss gjøre magien mens du nyter en ekte engelsk barbershop!

Har du enda ikke vært hos the London Barber, hva venter du på? 

Ta kontakt med oss på +47 909 83 056 eller send oss en mail til service@thelondonbarber.no.

The London Barber har åpnet ny avdeling på City Nord

Adresse:
Stormyrveien 20,
8008, Bodø

Velkommen!