Våre tjenester

Vi holder stengt

Alle frisørsalonger holder midlertidig stengt på grunn av regionale Covid-19 restriksjoner pålagt av Bodø kommune. Vi følger fortløpende med og så fort det lettes på disse restriksjonene og det er trygt, vil vi åpne igjen. I mellomtiden, stay safe!

Bestill time hos en erfaren frisør med lidenskap for faget

Vårt team hos The London Barber er opptatt av at frisyren ikke bare skal være fin når du går ut av vår salong, men også at den skal være lett å style i flere uker. Vi er dedikerte frisører som spesialiserer oss på klipp av hår, skjegg og bart, og tar oss tid til å  forstå ditt ønske og baserer klippen på det og din personlige stil. Kom innom oss og opplev engelsk gjestfrihet i Barbershopen vår midt i hjertet av Bodø.

Scissor cut

Få flyt… har du et middels langt hår som trenger saksen på toppen og på sidene? Da er denne for deg. Inkludert hårvask.

Herreklipp

Inkludert hårvask, kvalitets finish med barberkniv og et varmt håndkle.

1.0 fade

Den tradisjonelle klippen med en moderne, business vennlig overgang bak og på sidene. Inkludert hårvask.

Skin fade

Den tradisjonelle klippen med en moderne finish bak og på sidene. Inkludert hårvask.
 

Bare på sidene

Fornøyd med hårsveisen, men skulle ha fikset litt på sidene? Med vår trim service, vasker vi håret ditt, går over både bak og begge sidene med maskin for å blende håret ditt inn med lengden på toppen, og avslutter selvsagt med styling av håret.

Barneklipp ( 6-11 år)

En moderne eller klassisk klipp for den unge og lovende gentleman

Kort skjeggtrim

Komplementer en flott frisyre med et like flott skjegg  (denne tjenesten er kun tilgjengelig kombinert med hårklipp og er utført opp til 10mm i lengde).

Medium skjeggtrim

En klassisk skjeggtrim med kort fasong på sidene og mer lengde i front. Avsluttes med Graabein skjeggolje.
 

Lang skjeggtrim

Skill deg ut fra mengden med et veltrimmet og trendy skjegg. Avsluttes med Graabein skjeggolje.
 

Luksus barbering

Den komplette luksuriøse tradisjonelle våtbarberingsopplevelsen med et varmt håndkle og Proraso barberingsprodukter fra Firenze, Italia. 
 
 

Barbering av hode

Akkurat som ved barbering av ansiktet, bruker vi også her varme og kalde håndklær. Dette i kombinasjon med italienske produkter fra Proraso. Du sitter igjen med deilig myk hud, og den nybarberte følelsen som vil vare lenge.

Hode&ansikt barbering

Ute etter følelse av luksus? Gå for full pakke med barbering av både hode og ansikt. Behandlingen vil gi deg en skikkelig velvære-følelse og et resultat som varer lenge. 
 
 

Frisørtimer for menn

Som kunde hos oss får du alltid en grundig konsultasjon hvor vi sammen blir enige om hvilken cut som passer deg best. En god hårklipp eller skjeggtrim hos oss skal passe din personlige stil, hårfasong og beinstruktur, slik at håret ser bra ut så lenge som mulig, og er praktisk å vedlikeholde. I tillegg til å klippe håret så det holder seg fresht lenge, gir vi deg også noen tips til hvordan du enkelt kan style det i hverdagen.  

Uansett om du ønsker en klassisk stil eller noe mer moderne finner vi ut av rett styling sammen. Selvsagt får du med noen gode tips på veien! Vi tar ingen snarveier, vårt fokus er deg som kunde og kvalitet i håndverket vi leverer.

Stell ansiktet med en ekte engelsk skjeggtrim

Vi vet at bak et skjegg ligger det ofte mye tid, kjærlighet og stolthet. Men også det trenger til tider ekte ekspertise som bruker kvalitetsprodukter som fungerer – og det får du hos oss i The London Barber. Uansett om du har kort, medium eller langt skjegg har vi mulighet til å hjelpe deg å trimme skjegget. Sett deg ned i stolen, slapp av med en rykende fersk kaffe og nyt atmosfæren mens vi former skjegget etter hva som passer deg og ditt ansikt. Du skal gå ut fra vår engelske barbershop med en god følelse og et resultat du digger!

Hos oss skal du ikke bare sitte igjen med et perfekt resultat, men også ha en følelse av en unik salong. Alle våre behandlinger blir utført i høy kvalitet, samtidig som samtalene flyter, de antikke møblene setter sitt preg og den ferske kaffen ryker foran deg. Vi leverer ekspertise i alle ledd! 

Barbering av hode og ansikt med italienske produkter

Opplev en behagelig barbering utført med varme og kalde håndklær, og de beste italienske produktene. Det er en god og avslappende opplevelse, akkurat som på film! Du vil gå ut herfra med et godt resultat som du enkelt kan vedlikeholde på egenhånd. Vi utfører barbering av hode og skjegg, eller begge deler. Unn deg selv en pause i hverdagen.

Timebestilling av hårklipp, skjeggtrim og barbering

En frisørtime hos oss er ikke lik andre frisør- og hårsalonger. Vår salong er inspirert av den tradisjonelle barbershop opplevelsen, med stort fokus på god atmosfære, kundetilfredshet og den perfekte hårklippen og skjeggtrimmen. 

Bestill time hos oss her, eller ta kontakt på telefon +47 909 83 056 

Avbestillingspolicy

Vi forbeholder oss retten til å fakturere for booket time dersom den ikke avbestilles innen klokken 08.00 samme dag.

The London Barber har åpnet ny avdeling på City Nord

Adresse:
Stormyrveien 20,
8008, Bodø

Velkommen!